MIKÄ IHMEEN LEMPI? 

Lempi on yhden perheen yritys, joka sai alkunsa kuten monet muutkin lastenvaateyritykset - perheenlisäyksen myötä. Lempiperheen äiti Sannariikka on valmistunut vaatetusalan artesaaniksi vuonna 2011. Taustalla vähän sitä sun tätä projektia, kunnes Lempi syntyi vahingossa. Ensimmäisen erän tuotteita hoidettiin postiin jopa synnytyslaitokselta käsin vuorokauden vanhan Väpän koisiessa kainalossa. Äitiysloman ensimmäisinä kuukausina keväällä 2015 ajatus oli vielä vähän harrastella ompelua, kunnes tuotteiden kysyntä ja suosio räjähti hurjaan kasvuun. Lempiraita-päiväpeittojen myötä toiminta painottui enemmän sisustukseen ja vaunutarvikkeisiin, mutta vaatevalikoima kasvaa pikkuhiljaa. 

Neljävuotias Väpä toimii ahkerana tuotetestaajana ja Lempiperheen isä avustaa milloin missäkin. Ompelijaa emme ole hänestä vielä kouluttaneet, mutta Lempi-isi on niin vahva, että jaksaa kantaa kaikki paketit postiin. 

Kaikki Lempituotteet valmistetaan Suomessa, suurin osa työhuoneessamme Salossa. Osa tuotteista valmistuu alihankintaompelijoiden käsissä, Suomessa tottakai.  Valmistamme tuotteita pääasiassa tilaustyönä, mutta pyrimme saamaan myös verkkokauppaan laajan valikoiman valmiita tuotteita. Kierrämme jonkin verran myyntitapahtumia ja jälleenmyyjistämme saat lisätietoa täältä.


TILAUSTYÖNÄ? 

Verkkokaupassamme on myynnissä varastovalmiita tuotteita.

Kaikkia tuotteimme saa myös tilaustyönä omien toiveiden mukaan. Saat valita värit, kankaat, koon ja kaikki pienimmätkin yksityiskohdat. Ajankohtaisen kangasvalikoiman saat otettuasi yhteyttä. Valmistamme tuotteita myös asiakkaiden omista kankaista. Kuvia tilaustöistä ja ajankohtaisia kampanjoita löydät Facebook-sivuiltamme sekä instagrammista. 


Ota yhteyttä facebookissa, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Tilaustöiden valmistusaika on noin 2-3 viikkoa + toimitus. Valmistusaika voi vaihdella ruuhkatilanteen mukaan, tarkemman arvion saat kysymällä. Myös tilaustyöt voi noutaa työhuoneeltamme Salosta. Huomaathan että verkkokaupan normaalit palautusehdot eivät koske tilaustyönä valmistettuja tuotteita.