ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto
ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto

ENNAKKO: Vetoketjupäiväpeitto

75,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Vetoketjulla toimiva päiväpeitto on yksi suosituimmista tuotteistamme. Päiväpeitossa kulkee pitkät vetoketjut molemmissa pitkissä sivuissa ja peiton runko menee patjan ympärille. Peitto pysyy siis hyvin paikoillaan ja sängyn voi pedata vain vetämällä vetoketjut kiinni. Näin lapsenkin on helpompi pedata sänky itse. Illalla peitto avautuu helposti vetämällä kannen päädystä. Kansi jää yöksi jalkopäätyyn. Erityisen suosittu vetoketjupäiväpeitto on kerrossängyissä, joiden petaaminen tavallisella peitollavoi olla hankalaa.

Peitot valmistetaan paksusta sisustuspuuvillasta (100% puuvillaa). Peitto on kohtalaisen ohut, mutta jämäkkä, se on helppo pestä pesukoneessa tarvittaessa. Patjan alle tulevat osat kiinnitetään tarralla. Päiväpeitto on mitoitettu niin, että peitto ja tyyny mahtuvat sen alle. 

Oikeankokoisen peiton valmistamiseksi tarvitsemme patjan mitat: leveys, pituus sekä paksuus. Paksuuteen tulisi mitata patja ja mahdollinen petauspatja, ei peittoa tai tyynyä. Päiväpeiton hinnat menevät 10cm välein. Mikäli patjan pituus on esimerkiksi 158cm, valitse valikosta 150cm. Lisää tarkat patjan mitat lisätiedot - kohtaan kassalla tai ilmoita ne erikseen sähköpostilla. 

Valitse valikosta haluamasi kangas sekä vetoketjun väri.

Valmistusaika noin 4-6 viikkoa.


Valmistamme peitteitä myös runkopatjasänkyihin ja parisänkyihin, niistä voit kysyä lisää sähköpostilla. 


Arvostelut 0 arvostelua