ENNAKKOTILAUS! Joulukalenteri
ENNAKKOTILAUS! Joulukalenteri ENNAKKOTILAUS! Joulukalenteri ENNAKKOTILAUS! Joulukalenteri ENNAKKOTILAUS! Joulukalenteri ENNAKKOTILAUS! Joulukalenteri ENNAKKOTILAUS! Joulukalenteri

ENNAKKOTILAUS! Joulukalenteri

45,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 50 kpl

Huippusuosion saavuttanut Lempiraita-joulukalenteri on nyt ennakkotilattavissa! Valmistamme kalentereita sitä mukaan, kun tilauksia tulee, kuitenkin niin, että kalenterit postitetaan pakettina viimeistään 26.11. Näin ne ehtivät hyvin joulukuun alkuun. Viime vuonna kalentereita ei riittänyt kaikille halukkaille ja tänäkin vuonna määrä on rajoitettu.

Kalenterin materiaali on 100% puuvillaa. Taustakankaan vaihtoehtoja on viisi: punainen, joulunvihreä, musta, tummanharmaa ja vaaleanharmaa. Valitse haluamasi väri valikosta. Taskujen kankaat vaihtelevat saatavuuden mukaan, mutta pysyttelemme valikoimamme peruskuoseissa: raitoja, palloja, tähtiä ja muita graafisia kuoseja. Mikäli sinulla on erityistoiveita, voit kirjoittaa kassalla lisätiedot kohtaan tai ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. 

Kalenterin koko:

Puisen kepin leveys: 60cm

Kalenteriosuuden leveys noin 53cm

Kalenteriosuuden korkeus noin 105cm

Koko kalenterin korkeus kiinnityksineen noin 130cm

Mallikalenterin pienin tasku 8x14cm

Mallikalenterin isoin tasku 16x15cm

Taskujen korkeudet vaihdellen 14-18cm

Huomaathan, että jokainen kalenteri on uniikki yksilönsä: taskujen koot vaihtelevat hieman, mutta nämä antavat hieman suuntaa siitä, mitä taskuihin mahtuu. 

Arvostelut 0 arvostelua