Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas vastaa itse palautuksesta koituvista kuluista haluamallaan toimitustavalla. Tuotteet voi palauttaa kirjeenä, Postin tai Matkahuollon pakettina. 

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Rahat palautamme maksujärjestelmän kautta samalla tavalla kuin olet maksanut tilauksesi. Esimerkiksi verkkopankissa maksettu tilaus palautuu suoraan tilillesi. Käsittelemme palautukset 14 vuorokauden sisällä siitä, kun ne ovat palautuneet meille. 

Huomaathan, että emme vastaa kirjeenä palautetuista tilauksista, mikäli ne eivät saavu perille. Suosittelemme palautusta pakettina. Säilytä kuitti ja/tai seurantakoodi todisteena palautuksesta. 

Palautusosoite:
Lempituote oy,
Toijalantie 5
24800 HALIKKO

Huomaathan, että palautusoikeus ei koske tilaustyönä valmistettuja tuotteita. Reklamaatiotapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.